Els nostres Tractaments

Endodòncia

Endodòncia

– Obturaciò:  Eliminar la caries, restaurar la peça cariada amb materials restauradores, resina, incrustacions ceràmiques o amalgada ceràmicas.

– Eliminació de càries i empastes:  Quan la caries ataca a la dent, l’únic tractament és netejar la zona on aquesta la caries, eliminant el teixit afectat.  Després d’això es modela una cavitat terapèutica amb certes característiques i s’emplena amb els empastaments que són els quals substituïxen el teixit cariado de la dent.  Hi ha a grans trets dos tipus d’empastaments els metàl·lics que són de color gris i els de resina que són de color semblant a la dent.

– Endodòncia: L’endodòncia, tractament de conductes o “treure el nervi”, és el procés pel qual s’extrau la polpa infectada, danyada o morta d’una peça dental.
La polpa conté vasos sanguinis i nervis, i pot infectar-se per una càries profunda o per una malaltia periodontal.
Cal estar atents quan una peça dental comença a decolorar-se o hi ha dolor que impliqui diverses dents. No espereu que es produeixin dolors molt forts, els típics nocturns, en prendre una beguda molt freda o alguna infusió molt calenta. El vostre odontòleg podrà, en la majoria dels casos, salvar la dent danyada.