10 consells de salut dental

1. Visita al teu dentista amb regularitat

Visita al teu dentista en l’interval recomanat per a tu. Això serà avaluat individualment en funció de les teves necessitats dentals personals i poden ser de tres mesos, sis mesos, un any o més en alguns casos.

2. Visita un higienista dental amb regularitat

No hi ha res que millori els efectes de gaudir d’una neteja dental professional i d’unes genives saludables. Des de l’eliminació de les taques de menjar i beguda al tractament de les malalties de les genives, el seu higienista dental està capacitat per oferir atenció dental excepcional i assessorament professional.

3. Contracta un blanquejament dental professional

A tots ens agrada l’aspecte d’unes boniques dents blanques. Els tractaments professionals per blanquejar les dents amb el control del teu dentista són la manera més segura i eficaç per iluminar les teves dents. Si t’interesa blanquejar les teves dents o vols millorar el blanc del teu esmalt, el seu dentista, sens dubte, és la persona que et pot ajudar a escollir la millor opció.

4. Utilitza una pasta dental d’alta qualitat

Utilitza una pasta dental que estigui clínicament provada per reduir les possibilitats de tenir una malaltia oral. Hi ha moltes pastes dentals científicament testades per demostrar que realment funcionen i ajuden a promoure la salut dental

5. Canvia el seu raspall de dents amb regularitat

Quan un raspall de dents es desgasta és molt menys eficaç en la neteja de la placa de les teves dents. Molts cops els raspalls manuals o elèctrics tenen indicadors que ajuden a saber quan és hora de canviar-los.

6. Utilitzeu fil dental o raspalls dentals

Un dels nostres grans consells per la teva salut dental és l’ús diari d’un estri de neteja interdental. Això pot ser fil dental o, alternativament, raspalls interdentals. Les dents no estan netes si no has netejat justament entre elles. La neteja interdental ajuda a tenir la boca sana i neta de manera efectiva.

7. Neteja la teva llengua

Neteja la superfície de la llengua diàriament. Mitjançant l’ús d’un netejador de llengua professional per treure una infinitat de bacteris que hi poden viure, sobretot en la superfície més rugosa de la part superior de la llengua. Aquests bacteris poden contribuir al mal alè (halitosi) i afectar negativament a la teva salut dental.

8. Els implants dentals

Si et falten dents pregunta sobre els implants dentals. Un implant dental és un petit cilindre de titani que es col·loca suaument en l’os de la mandíbula perquè actuï com l’arrel d’una dent, el suport a una corona, un pont o una pròtesi personalitzada especial. Els implants dentals són una manera molt reeixida per al tractament de les dents perdudes donant una solució permanent.

9. Protegiu les dents desgastades

Si teniu les dents molt gastades pregunteu sobre l’aplicació d’un compost cosmètic. En la majoria dels casos, els materials especials del color de la dent esdevenen invisibles, aplicats en les àrees desgastades de les dents restauren la seva aparença original i a la vegada protegeixen l’àrea afectada pel desgast addicional.

10. Deixa de fumar!

Si fumes, no et donis per vençut! Aquest és el canvi més important que pots fer per millorar la teva salut dental i la teva salut general. El teu equip dental i el seu metge et poden donar suport durant el procés de deixar l’hàbit. Tots volem que tinguis èxit!